Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 18 August 2010

quick update - 'wonderful' presentation -_-''

petang tadi baru lepas presentation Criminal Law yang soalan dia sumpah maut!! dan aku bersumpah juga yang presentation tadi macam erk' urm' nak mecarut bulan puasa, ok la macam SUBHANALLAH!! teruk gila..kitorang pun confuse dengan apa yang kitorang present..da rasa macam makhluk tuhan paling seksi bodoh tadi!!

tapi nasib baik lecturer relax and sempoi je..and paling bernasib baik report kene hantar bulan 10..esok lecturer tu ajak dating2 dengan dia, dia nak tolong apa yang patut untuk report..auww!! terharu I =')..much TQ sir Nashran..love you la..nak saya buatkan biskut raya?? oh' baik tak payah kalau tak nak kene keracunan makanan..hee~

ok lah, mahu study!! esok ada business law mid sem test..hulaaaahooopp!! masa depan ni weh!! nanti tak de kerja mana nak cekau duit?? tak de duit macam mana nak beli baju comel2 untuk anak2, hadiah hari jadi laki aku lagi, hadiah hari Ibu mak lagi, hadiah hari Bapa untuk ayah lagi, belanja adik2 kat U lagi, maintenance sport Latio warna merah metallic aku macam mana pulak?? haha..berangan!! 

ok bye! doakan aku jawab dengan jayanya utk test :)

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance