Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 11 August 2010

nak jugak!!

aku jarang nak something tu, aku nak jugakk..eh yeke?? hehe...tapi kali ni aku sangat nak benda ni..sangat macho!! fullaamaaakkkk!! kalau dapat, aku pusing 3 4 kali dari Kuala Kangsar ke Ipoh dalam masa sehari..hayyoo!! angau betul ni..hari tu aku nampak kat sini, warna merah!! sexy, miaaaooww!!

tapi macam mustahil je nak dapat..Malaysia tak de model ni..Thailand je ade..tak kan nak kahwin ngan orang Thailand semata2 nak dapatkan benda ni..tak mampu aku!! please! please! kamu jangan nakal..eh apekah?? tak yah la gila sangat Beron..tu la Malaysia ni, tak de nilai seni dan sastera dalam diri..semua model motor macam motor polis, garang je rupe..tengok motor Thailand, santai je..nak pergi dating naik motor ni baru ade umphhh orang kata..

pesoalannya sekarang, mana aku nak cekau motor ni!! ayyo appa, help me la..


kacak macho dan berstyle kan dia?? kalo aku dapat, aku wrap ngan plastik yang wrap makanan kat shopping mall tu sebelum tidur tiap malam..aku letak dalam bilik time tidur..aku beli 1 botol perfume khas untuk dia, cintai tak cincai, jenama body shop la paling cikai..aku bagi die hirup udara segar tiap petang..aku polished dia selang 45minit..aku bagi die minum susu tiap malam..ok over!!

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance