Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 7 August 2010

mari bersorak!! :D

A to the S to the S to the I to the G to the N to the M to the E to the N to the T..hoyeaahhh!! mari kita tepuk tangan ramai2, kita menari sambil langkah kanan kiri, goyang badan goyang kaki, sambil buat assignments yeay yeay! bergembira, bergembiraaaaaaaa~~ :D

waiting list assignment yang sedang kronik sangat lah bertimbun..tapi as doctor pakar sakit jiwa, I think I can handle them by only one night!! hah!! berlagak ko Beron!! tak tidur la malam ni oi!! oi!!..takpe, demi masa depan, akan ku gagahkan juga..setiap baris ayat asignment, tak kira la plagiarism ke tak ke, but it still need a hard work..tak kira la tak tidur malam pun, kene juga buat!! bukan boleh main2 hoi, markah tu..menentukan aku boleh grad on time ke tak..waaaa!!

lepas maghrib aku sambung, sekarang mari merepek..eh2, aku da bagitau ke aku punya tiket balik raya time merdeka?? memang merdeka sungguh la!! da bertungkus lumus berlemuih buat assignments, tak kan nak ponteng kelas 2 hari pun tak boleh, ye tak?? aisshhh!! lecturers pun nak balik awal, aku tahu lah!! hehe

sorry, something sad cross my mind right now..sampai sini je aku boleh merepek..till we meet again..doakan aku kuat =')

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance