Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 15 August 2010

fuh!! fuh!! woahhhh!!

oxygen!! oxygen!! sangat tercungap rasanya nak sampai ke merdeka day nanti..assignments macam lepas raya da takde kelas..mid sem ada 4 noks!! semua subjek Law pulak tu..ya Allah!! ya Allah..permudahkan segalanya..tak nak la tensi2, tak rock..nanti aku smput..huhu

paling rasa tertekan tertindas didiskriminasi dengan tajuk presentation Selasa ni..mak ko eih, present hari Selasa, hari ni hari Ahad, sumpah 1 bahan pun tak dapat lagi!! susah noks tajuk dia..uwaaaa..kene buat perbezaan private defense kat Malaysia compare dengan Arab Saudi and Pakistan..fuh! fuh!  nak beranak pun tak mengah macam ni aku rasa..eh memandai je hehe

minggu ni ada satu test..ok cool lagi..minggu depan ada 3 test!! berturut-turut pulak tu!! beginilah nasib diriku..huhu..nasib baik fikir bulan puasa je..kalau tak sekarang gak aku pergi Siam, kahwin!! eh tak pepasal..bulan Ramadhan ni patutnya lebih bersabar..Nadia Nadia..ish ish..rajin tak rajinnya aku, time break je bergegas macam lipas pergi library..da macam budak skem je! huh!

jangan rindu aku tau kalau ak lama tak update ;)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance