Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 21 August 2010

buffet MaiCafe

tadi aku and the Siblings pergi berbuka kat MaiCafe Perlis..siapa students Perlis tak pernah berbuka kat sana, baik pergi belajar kat Singapore la! haha..kitorang amik buffet..1 kepala RM17..nasib baik tak ukur lilit kepala, kalau tak aku paling mahal kene bayar -_-''

out of 5 stars, aku boleh bg 4 bintang la..makanan tak banyak choice sangat!! tapi hui mak ko..sodap aih!!..air ada 3 jenis, strawberry, sarsi and sky juice..lauk ada la beberapa jenis..yang aku makan nasi, pari masak gulai asam, paru pedas dengan sayur apa ntah..lupe nak amek pic, lapar sangat time tu..haha

lepas tu desert dia not bad..ada puding, kuih muih, buah, rojak, bubur, roti, salad..ha amek ko!! makan la sampai tertonggeng-tonggeng..seriusly, berbaloi-baloi la dengan harga dia..aku da try upload pics tapi tak boleh!! malas aku nak tunggu da..tak de rezeki korang nak tengok pics aku yang vogue maknan yang marvelous!! :))

sila la pergi ke sana untuk IFTAR..sedap la word iftar ni..letak as nama anak boleh? ;)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance