Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 27 August 2010

4 days to go

kalau kat FB aku counting puasa..yang ni aku counting nak balik raya! yeay! 4 hari lagi..cepat la masa berlalu..tapi sebelum tu ada satu test, tort..lusa test nya, tapi aku tak cover 1 chapter pun lagi..haha..semua masuk 6 chapter lebih kurang..matila! matila! haha

tak sabarnya nak berbuka dengan menikmati masakan mak..nak sahur..kat sini aku tak pernah bangun sahur..just sebelum tidur makan kismis dengan minum susu.Alhamdulillah, gastrik aku masih di tahap yang boleh di kawal..yela, kita niat buat benda baik kan..mesti Dia permudahkan segalanya :)

tak de mood la..alahai..biasa la, nama pun perempuan kan..hehe..lagi tak de mood bila fikir nanti kene kemas rumah sebab balik awal sangat! haha..pemalas punya Beron..bertambah tension aku bila kemas rumah dengan budak2 tu..aku kemas, dorang sepahkan..nak marah tak jadi, comel sangat aih perangai dorang yang menyakitkan hati..ok, sila jadi comel supaya tak dimarahi aku..hehe..

I miss those kids, I miss FREMMIN,Atiqah Radzali, I miss my family, my home

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance