Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 13 July 2010

saya umumkan hari Selasa cuti!!

ye puan2, tuan2, adik2 kecil, kakak2 cool, abang2 hot serta rakan2 yang handal sekalian..di sini ingin saya umumkan bahawa, bahawasanya, ok lagi sekali, bahawasanya setiap hari Selasa SAYA, ye saya, bukan anda atau awak, saya tak ada kuliah!! hoyeaahhh!! bab2 tak de kuliah ni memang mak incek sukaaaa..

kalau ada pun maybe bulan depan, start tutorial Business Law (BL), itupun sejam je :D..lecturer BL da warning 'subjek ni ramai yang failed' dengan bangganya, macam ianya merupakan lumrah alam yang sempurna..kalau tak failed maka tak sempurna hidup -_-''..cuak dowh cuak!! subjek ni je ada 4 statute..hongga! hongga!! berterbangan duit aku, macam kene tiup puting beliung weh..baru nak merasa pegang duit RM50 berkepul-kepul, sekali buku kene beli 1 lori, ranap semua angan2 aku nak beronggeng!! huhu

semalam aku kene gastrik teruk..aku makan lambat dan atas kebijaksaan yang dikurniakan, aku pergi makan makanan pedas!! syabas beiti!!..tertonggeng-tonggeng aku sakit..disebabkan semalam aku malas nak bajet cool sangat, aku ternangis..huahuahua..malu i!! maluuuuuuuuuu...then my beloved roomate, tolong bancuhkan susu..auww!! comel tak aku minum susu?? cepat bayangkan!! lepas tu baru aku boleh tidur..hoho..alolo manjanya perut ni, tak nak pedas2 ye?? kene minum susu sebelum tidur ye?? nak kene jadi satay?? =P..tolonglah perut, bagilah kerjasama yang sepatutnya ye -_-''

assignments da bertimbun..hope I can get through on it easily and smoothly..nasib baik majoriti group assigments..takde la pressure sgt..huahuahua..tiba2 rasa aku student yang bertanggungjawab sebab tiba2 berazam tak nak ponteng kelas sem ni..we'll see..hahaha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance