Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 14 July 2010

mengantuk di petang itu

asal petang je mengantuk, asal mengantuk je petang!! haish!! sebab nak elak jadi gila atau bertambah gila sebab tidur time asar, maka marilah merapu di blog ini secara berjemaah, lebih afdhal aku kata..hari ni macam biasa, the things that common students will do..pergi kelas, makan, mengumpat, gelak2, mengantuk..tapi hari ni naik kereta, so sesi mengumpat tu diadakan dalam keadaan yang lebih kondusif..hahaha

next week da ada presentation..our first presentation for 3rd sem..seronok jugak kalau settle awal2 ni..kene bulan puasa baru ter aaaa aaaakkk aaaa sebab tekak kering..hehe..malam ni ade discussion tort..hayyoo!! hayyoo!! baru panas punggung kat U ni, da busy..tapi jadi apa yang tak busy kan?? jadi baby, busy menangis..jadi mak, busy memasak..jadi cleaner, busy menyapu..jadi mayat, busy nak jawab soalan munkar nankir..redah saja la labu

malam ni jugak ada meeting untuk organize dinner..dinner nye tahun depan, sem ni da siap organize..kami kan sofistikated..kalo boleh, walaupun grad tahun 2013, tahun ni nak habis belajar semua subjek da..huahuahua..mampu ke Beron?? =P..malam ni nak lantik committee kot and tema malam dinner..rakan2, 'pornstar' apa kata?? hahaha..

notesasukehati : eh da pukul 7?? baru ingat nak tidur barang seminit dua..hee~

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance