Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 23 July 2010

Mantra!!

petang tadi aku pergi Jitra dengan Cha, Maria, Dira, Wawa and Zati..kitorang tengok cerita Mantra..overall cerita tu so-so je la..sebab aku tak suka sangat tengok cerita macam tu..cerita ilmu hitam, balas dendam and so on..memang bukan jiwa aku..aku lagi suka tengok cerita cartoon, tenang je hidup~~ haha..

tapi kawan2 ajak tengok, on je la..kat luar yang paling berani adalah Cha, bila dalam panggung nyorok belakang aku..podahhh!! haha..tadi kitorang keluar semata-mata merayau, tengok movie and makan je..kata gadis Melayu, mana boleh balik lepas maghrib..kalau da maghrib, so kene lanjutkan outing sampai sebelum magrib esoknya..hahahaha..sebab kan kene balik sebelum maghrib..hehe

malam ni dorang kata nak buat nasi goreng..ntah apa jadi la, jangan terbakar blok tu sudah la woi!! haha..aku tukang komplen je, bukan apa, kalo aku masak nanti semerbak sangat bau dia, mahu 1 blok serbu bilik tu nanti..hahaha..

esok aku balik perak! hoyeahhh!! balik kampungg ooo ooo balik kampung~~ tak sabarnya dalam hati, hai mahu la balik kampung..haha..padahal baru 2 minggu aku kat sini, aku da rasa macam, 2 dekad je..hari2 buat benda yang sama, just baju je berbeza..huhu..Perak, wait for me yaa!! nak makan Mc'D..tengok betapa daifnya kat sini, nak makan Mc'D pun kene tunggu balik Perak dulu..

tak sabar nak jumpa2 anak2 peliharaan mak tu..apa la jadi kat dorang, 2 minggu aku tinggalkan tu..eceh~~ padahal dorang tak kisah pun kot!! huhu

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance