Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 31 July 2010

hello seniors!! welcome juniors!! :D

Juniors Law UUM harus kembang hidung ada senior yang baik hati, berjiwa murni nak sambut dorang..it's such a big appreciation from us to all of U coz choosing UUM as ur favourite  U *ayat sarcastic*..muahahaha..time batch kitorang sampai sini tak disambut pun..sob sob..tapi apa aku kisah, chill lah..tetap kitorang yang banyak menang event semalam..hahaha

event start pagi, pukul 8..kirim salam aku nak bangun awal2, pukul 10.30 am baru aku terpacak dekat court futsal..menjerit2..I sumbangkan suara je nyah semalam! haha..siang tu ada acara sukeneka, futsal, and tarik tali..paling best tarik tali!! mantopp!! pertahanan 3rd sem memang da bomb lah..sekali tarik berderai pasukan lawan..haha..tapi sem 5 kuat jugak..ces!! aku cerita macam aku tolong tarik..kalo aku masuk alamatnya, tali yang tarik aku..huhu..aku kan pemerhati bebas, dari mimik muka dorang yang macam nak teran keluar anak, aku tau it's need a hard work and they did a good job..syabas rakan!! :D

ok teka, sapa yang tarik tali :D

malam tu ada acara party liar..hoyeahh!! haha..takdela, ada persembahan je dari the seniors and the juniors..batch kitorang buat sketsa tribute to P.Ramlee..very the nostalgic..dengan barisan pelakon, props, pengarah, stage manager, everything going as planned..we'd really enjoy ourselves last night!! lots of fun and screaming of course..haha..Cha and Maria da jadi loser sebab suara da transform jadi pondan tua..haha..ak ngan Wawa mantain cun!! suara high pitch macam mana pun, tak kan lari tune dia..hahahah





thanks to all coz make this UUM fun some time..haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance