Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 16 July 2010

assignment 1

sebenarnya tengah siapkan assignment, esok kene hantar, tapi disebabkan halunisasi aku suruh update blog, so da tak feel nak siapkan assignment..haha..ala lagi half je, lagi 5 minit pukul 12 aku sambung..huahuahua..isi da ada, malas nak type je..amboi ko Beron, type entry baru boleh pulak..takdela, entry baru tak payah refer2 buku,  yang ni kejap2 kene selak buku, poning den eh..rasa nak cipta robot yang boleh tolong aku menaip la, aku cakap je..alangkah syurganya hidup..dulu ada terfikir nak buat robot pandai masak masakan Melayu,*macam aku amek course robotic je..haha* tapi bila fikir balik dia takde perasaan berkasih syg, nnt mesti masakan tu tak sedap..so nanti aku nak masak sendiri untuk perut aku dan family aku..auww!! one step to be isteri solehah gituu..haha..

tadi aku ngan Wawa and Cha pergi Alor Star ambil Dira..over tau perempuan ni, orang da siapkan 1 assignment baru dia balik..haha..pergi rumah abang Wawa, dapat yong tau fu dua bekas aiskrim walls warna kuning..very the deliciousss..perut tengah menggolodak, dapat makanan yang superb macam tu memang rasa nak terjun tasik..oh lupe, kitorang makan kat tepi tasik UUM, romantika bunga mawar sungguh la..disapa hoi hoi oleh angin sepoi2 bahasa, cewahhh drama sungguh!! just air tasik je tak mengancam, warna teh susu, kalau warna air bandung lagi feewwwiiiittt...

aku seronok duduk sini pun sebab ada kawan2 yang super crazy je..kalau tak, sumpah aku amek pjj je..haipp!! bukan percintaan jarak jauh, pembelajaran jarak jauh..hehe..mereka adalah kawan aku untuk bergelak ketawa, untuk mengadu domba, untuk bergosipp mengata..haha..yang paling best dengan dorang bila aku drive, suruh tunjuk jalan sebab aku tak expert bab jalan2 ni, bila terlajak sebab dorang terkinja-kinja nampak beruk, aku jugak yang dipersalahkan..terima kasehhh!!..padahal beruk tu cool je tengok dorang, dunia memang da terbalik..haha..ni la sahabat namanya, kalau tak perangai ungka mcm ni. kita gelar kawan je..kan sahabat?? =P

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance