Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 9 June 2010

pengecat proffesional

aku ade keje baru..aku tolong pacik aku cat kedai baru die kat Lenggong..aku tak sangka aku ade skill mengecat..aku ingat aku ade skill menjahit merapu je..style jugak kadang2 buat keje2 comot ni..sakit tenguk aku asyik2 kene pandang atas..tangga lupe bawa, ha padan muka!! nak tengok hasilnye?? alah malu I..

before

after


weh! weh! jangan gelabah lagi..ni tak siap lagi..esok aku sambung touch up..da siap full aku upload lagi gambar..macam korang meroyan nak tengok je kan..hahaha..aku saje poyo2, bangge diri jap..ade jugak bakat terpendam rupenye Nadia Roslan ni..hehe..

ok2, sape2 nk booking aku cat rumah korang, boleh je!!..dari umah macam umah nenek kebayan, aku boleh transform rumah korang jadi cam tadika..nak? nak? :D

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance