Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 17 June 2010

mabuk darah

semalam aku pergi cuci luka operation hari tu..tak sakit pun..tadi ada la seorang makhluk Allah ni tanya aku, aku tengok ke proses  cuci tu..teater musical Cuci tak dapat tengok, tak kan cuci luka sendiri tak nak tengok kan..lepas tu dia reply 'berani ko eh, aku mabuk darah'..hahahaha..aku tak tahu kenapa aku rasa insan yang mabuk darah adalah insan yang comel..ok jangan tiba2 nak mengaku mabuk darah pulak..aku da kenal 2 orang mabuk darah, dan dua2 nya LELAKI..haha..nasib korang tak period hoi!! haha

korang tak rasa mahkluk2 mabuk darah ni comel ke??

ke aku seorang yang rasa??

ok abaikan!!

tapi memang comel la weh..nampak darah muka pucat, tak pun pengsan..padahal warna merah tu punyalah memberahikan..kalo tengok darah warna striking, tak ke rasa nak amik buat cat rumah??..kalau darah warna biru, agak2 dorang mabuk jugak tak?? apa faktor mabuk darah eh?? warna ke bau?? aku tak rasa darah ada bau unless yang 'tu'..ke memang semula jadi ada dalam gene dorang 'aku mabuk darah'

http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. ohh. kalo cmtuh zul azuan tuh comel laa?

    ReplyDelete
  2. la zul pun mabuk drh?? 3 lelaki da la ni..he6..comel ble dorg mabuk je la noks! haha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance