Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 25 June 2010

award

1st time dapat award dari cik Najmi, bakal MPP..hehe..rasa macam lepas jadi heroin Johnny Depp pulak nak dapat award2 ni..Najmi, apa kata lepas ni bagi kereta sebiji ke, baru true..haha



1 ) Thank & link the person that gave you the award.



syukran Najmi..(tibe2 rasa baik guna syukran)


2 ) Pass this award onto 5 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.



kalau suruh 50 aku pass la, 5 mana cukup!! :)



3 ) contact said blog n let them know they've won the award



malas la!! haha



4 ) state 5 things about yourself

  • baik
  • cantik
  • elegant
  • sofistikated
  • anggun
bab riak ni, suruh 50 pun boleh..haha..aku da habis jujur ni..kalau tak setuju, sila terbalikan screen untuk baca :D

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance