Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 1 May 2010

transformers

baru habis tengok cerita ni entah ke berapa kali aku pun tak tau.sangat cool gile ok citer ni..tak bosan langsung tengok!! style la weh boleh transform2 ni..cube bayangakan hp cabuk aku boleh transform jadi kete VW Bettle kaler merah..woooaaawwww!!..mesti semua orang nak kawan aku pastu da takde sape jeling2 kat aku lagi..hehe

Optimus Prime, Bumblebee..sangat comel ok!! macho habis..I nak jadi kekasih U boleh?? time dating transform la jadi kereta yang superb cool..boleh2?? ^_^..

aku da makan tadi tapi tak sampai 10 suap..entah kenape selera hilang..aku rase selera aku da sampai rumah la..tengok la kat rumah nanti aku lantak macam mane kan..hehe..tapi aku minum ice blended..konyang2..aku selalu rase lapar pukul 3 4 pagi..mane aku nak cekau makanan derr?? ingat aku monyet boleh cari makanan kat tong sampah?? heh'

tak start study lagi ni..nasib baik objective je..hehe..da tak tau nak merapu ape..nak tengok movie lagi la..mengisi mase senggang..haha..tak agak word, mase senggang!! entah wujud entah tak word tu, main sedap tangan menaip mate membace je..

oh da call mak mintak duit..ouch malu la asyik mintak duit..cuti nanti nak keje la..tengok la keje ngan paksu ke, jual body ke..haha..aku teringin gila jadi cashier..tak tahu kenape..salah satu cita2 murni aku la..tapi ade ke orang nak amik jadi cashier untuk 2 bulan je?? lagipun bile terikat ngan keje susah nak enjoy ngan kawan2..tapi kalo tak keje, tak de pulak duit nak enjoy..haisy, poning2..tak kan nak mintak mak je duit kan..ade orang suruh aku berdikari..betul jugak, kalo terlampau depend nanti, ape2 jadi mampus aku!! aku tak boleh predict future..kalo aku tau bile aku nak mati, senang la citer, boleh cakap kat mak "mak, ni last Nadia mintak duit, esok Nadia takde da, sebelum pergi rase nak makan ayam goreng Mc'D pulak, lepas ni mak sedekah al-Fatihah je la kat Nadia eh" -_-''

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance