Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 1 May 2010

temporary deactivate FB account

Hoi ko ingat ko popular nak deactivate2 ni?? ko ingat ade orang nak cari ko?? ko ingat dorang gelabah bile ko takde kat FB?? heh' jangan perasan la Beron..dorang lagi happy ade la..takde la ko merapu2 kat diorang, takde la ko stalk2 dorang, takde la ko nak update status selang 5 minit -_-''..

saje je nak test power deactivate account sebab nak uji kemantapan rohani diri sendiri bape lame boleh hidup tanpe FB..padahal kalo nak stalk orang mesti aku buka guna acount kawan2..haha..poyo Nadia poyo!!..selame ni hidup aku diganggu oleh FB..tengah mandi teringat FB, tengah makan pun teringat..weh, ko da bomoh aku ke??..so I think I need sometimes for myself..yang aku tak perlu risau nak update status selang 5 minit, yang aku tak perlu kepochi pasal orang lain..tapi aku rase tak sampai sehari aku boleh bertahan..haha..dasar kurang iman!! bajet hot..tunggulah mane tau ade laki admire aku tibe2 bagi message "U, activate la balik account FB U, I rindu nak bace U berceloteh, I rindu nak tengok pic U"..ok muntah sekarang! eh tak perlu sebab ianya takkan berlaku..haha

deactivate blog?? oh cannot2..ni la satu2 nye harapan aku bile kebosanan..ko nak aku mati kebosanan?? Khamis ni aku balik..da 5 hari aku duduk sini tak buat ape2..syabas2!!..da nak gila pun..tapi disebabkan ade hasad dengki tak nak bagi Nadzirah jadi anak perempuan tunggal, aku waraskan diri aku..kalo tak da lame aku masuk Hospital Bahagia Tampoi duduk atas pokok dengan Kluang Man..6 days to go untuk balik..5days untuk final paper..sem kali ni terase kebangapan melanda diri..tak perform langsung aku rase..nasib baik semua orang pun mengeluh benda yang same..so not much I need to worry..kita serupa! haha..hoi ko ingat senang ke nak belajar Law?? repair paper adalah asam garam budak2 Law yang macam aku! haha..

sem depan Ciminal Law ko tau bape chapter?? 17!! terima kasehhhh!! Tort ade 70kes nak kene ingat..hape lagi?? redah!!..tapi aku berazam aku nak belajar dengan lebih tekun sem depan..kawan2 aku pun same sebab kami sedar tak de sape boleh tolong diri kami selain diri kami sendiri..eleh, tiap awal sem azam macam tu, buatnye tak!!..da2 jangan percaya anasir2 macam tu..buang mase korang je..haha..hey, wait and see la!! I'll prove it *tibe2 dengan lantang dan penuh semangat serta keyakinan yang jitu*

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance