Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 2 May 2010

soya bean bukan bini mr. bean

pagi tadi aku on9 tengok Adamaya setelah dipengaruhi oleh Chot bahawasanya pelakon2 die HOTT!! aku pantang betul kalo pelakon hot ni, so aku tengoklah sikit2..itupun setelah Chot tak berjaya jadi ahli TV3..memalukan sungguh jadi ahli TV3, aku pun tak tahu kenape aku perlu malu..haha..oh pelakon2 die memang HOTT!! hero, heroin, mak bapak hero and heroin, anak hero and heroin semua pakat nak hot la..dalam tu ade watak tukang kebun tak?? hot tak?? jangan cakap Fahrin Ahmad tukang kebun die sudah!

kan aku penah bgtau perut aku suke lapar pukul 3 4 pagi..gelabah tak ingat!!..tengah2 aku tengok tu rase lapar and dahaga gila..air ade je dalam bilik tapi nak something yang kononnye boleh tambah energy aku to the max!! tibe2 teringat kat bawah ade vending machine air milo..sluurpppp gak kalo dapat kan..tapi takut gak nak turun sorang2 lalu court tenis tu..da la hutan ni sunyi nak mampus..tibe2 ade orang mintak aku belanja air milo jugak karang macam mane?? coins da la cukup2 je

aku sms sahabat handai nak tanye sape yang tak tidur lagi..aku nak call wat teman aku cakap sampai selesai beli air..sorang pun tak reply!! can cin cau betul!! tak remaja la tidur awal2..yang susahnye aku!! yela, aku kan penakut sikit..hehe..aku ni kalo takut pun tapi kalo aku nak jugak, aku redah je!!..tak boleh jadi, nafsu da bergelora, aku kene pergi gak..dengan tak tutup aurat dengan sempurnanya, aku pergi dengan kaki yang berani melangkah tapi hati kecut nak mampus..haha

sumpah sunyi!! orang tarik aku takde sape sedar..aku tetap bajet cool..time tu ntah pukul bape pagi..sekali air milo takde!! cilakak!! aku pergi vending machine lagi 1, ade la air soya..aku cepat2 beli, otw tu aku da habiskan..time minum tak rase ape, bile habis minum otw nak pergi bilik, aku rase seram..ade bunyi belakang aku..aku buat2 tak dengar..naik blok, ternampak seeokor kucing..ahhh lega!! tengok2, kucing pun boleh legakan aku..janji ade benda hidup kat aku..'benda' tu kategori hidup gak eh?? erk'..lepas ni nak ajak semut teman la..kawan2 tidur mampus!! haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance