Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 10 May 2010

semalam hari mak2 eh??

aku kan tak alert..aku bace semua blog sume nak wish mothers day..aku tak tau kenape aku tak minat nak amik port pasal hari2 ni..hari mak la, ayah la, merdeka la, keksih la, jururawat la, ape2 la..sebab bagi aku hari2 pun hari untuk aku berbakti kat mak aku, ayah aku, bf aku, kwn aku..hari2 pun special utk diorang..aku still xnmpk motif hari2 tu..huhu..ade sape2 nak explain?? :)

tapi sebab semua pun kepochi nk wish, aku pun kene la jadi kepochi..baru ikut trend org kate..so kepada mak aku, bakal mak mentua aku, macik2 yang ade anak, kakak2 yang nak dapat anak

HAPPY MOTHER'S DAY
thnx for being such a great mother to ur super duper cooper naughty children :))

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance