Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 31 May 2010

hey loser!

aku tak sangka hidup aku akan mencapai tahap kebosanan macam ni sekali..yang rase macam 'eh mati esok pun tak pe kot' 'register sem 3 esok pun tak pe kot'..mula2 aku rancang nak balik U lambat seminggu..tapi atas sebab skala kebosanan yang melonjak ke 70% dari 50% minggu lepas, aku rase nak balik U awal seminggu..tolong Yani jage junior2 *sambil2 tu boleh cuci mata*..auww aku da jadi senior!! matang diri ini aku rase ^_*..

oh loser tu untuk diri sendiri..mane tak loser, tiap hari buat benda yang sama..ayark!!..boleh meroyan macam ni..kroni2 kat MRSM ajak pergi Bukit Merah..hoi!! jauh gedegang tau tak..boleh sembahyang jamak..tapi aku on je..rumah auntie aku ade kat situ..korang la..jangan sampai sane time nak masuk Isya' sudah, aku sunat sorang2 especially K.E..hahha

charger laptop rosak pulak da..da la bateri laptop aku ni da tahap boleh bagi derma kat kotak kitar semula..sekarang ni kene berebut dengan en. Roslan nak pakai charger, da la ayah aku tu rajin layan you tube..jangan la fikir ayah aku bukak lagu Jason Mraz pulak, die layan S. Jibeng je..haha..eh S. Jibeng penyayi ke pembaca berita TV1??..bateri nak out da ni, padahal baru 10 minit cabut dari soket..ok2 kene publish cepat2..till we meet again! ^_^

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance