Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 6 May 2010

habis pun :)

yeay!! da habis final..lega?? entah, macam takde perasaan..hehe..tengok je la result macam mane nanti kan ;)..serabut kemas2 barang..ni la masalah yang aku hadapi tiap sem..nak kemas barang!! kemas 5 minit rehat 50 minit..bile nak siap nye ntah..malassssss gile ok!!..pastu terfikir awal bulan 7 nanti kene repack balik..ayyooo!! jauhnye aku berfikir, cuti pun tak start lagi..hee~

yang aku peliknye, aku tak tau bile barang2 aku bersetubuh..macam beranak pinak..buka laci ade kotak, dalam kotak ade kotak lagi, dalam kotak ade paper, dalam paper ade habuk..ha see2, banyak gila..rimas i noks!!..rase nak humban semua ke luar (sejak bile eja keluar jauh?? suke hati aku lah..aku aplikasikan eja 'di luar' yang jauh dengan 'ke luar'..blog aku kan?? haha)..kalo bapak aku menteri pertahanan, da lame aku main campak je barang2 ni, tak pun sedekah kat sape2..sem depan all new!! hehe

karang parents aku datang amek..ntah pukul berape sebab ayah aku ade hal kat Penang dulu..ayah, jangan buat surprise datang sebelum pukul 12 sudah, insyaAllah Nadia tak bangun lagi!! haha..barang pun baru 70% kemas..sambung esok la..da sakit tulang belakang aku ni..hehe..

tak sabar nak sampai rumah..rindu kat toyol2 kat rumah..nak keje la cuti ni..kalo ade available la..ok la, tak solat lagi ni..till we meet again ^_^..

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance