Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 24 May 2010

Eyda, Faz, Ros

tadi aku pergi ipoh dengan teman2 wanita yang vogue..bertuah betul rase badan ade girlfriends yang super best..time cuti2 ni la nak jumpe kan..Faz pun ade balik dari India..bukan kata Arjun Rampal, Mutusamy pun die tak de bawa balik untuk aku..cait!!..tapi sayang Mira, Marz and Ili tak dapat join..normal la tu, nak kumpulkan 7 wonders of the world kat 1 tempat memang mustahil la kan? hehe..girls, nnti aku kawen pastikan semua ade yeh? haha..

bile perempuan da berjumpe, ape lagi boleh buat selain mengutuk lelaki bergosipp kan..hehe..makan pizza, lepas jugak mengidam aku kat lasagna..lepas tu kitorg pergi karok!! walaweii, masing2 ade bakat terpendam rupenye untuk pecahkan speaker bilik tu..nyanyi penuh perasaan la..Siti Nurhaliza mau menangis tersedu-sedu tengok betapa bersemangatnya kami melontarkan aurat yang 1 tu..hehe

then terserempak dengan Bulat and Dinie..and aku dapat tahu, bakal makcik aku lecture Bulat, kecik je dunia..Dinie pulak tengah cari kasut ngan mak die, nak kawen katenye, eh nak pergi kenduri kawen..sakan noo..

ni ade skit2 pic untuk cuci2 mata..jangan terpikat pulak haha

eyda, tak-kenal-mmg-nk-kene-sntau,faz, ros




2 comments:

  1. ak nk like mnde alah tu seploh ali taley ea..haha!

    muahhhhhhh!

    ReplyDelete
  2. haha..i like it 1000x..mmuaahhx!!

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance