Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 12 May 2010

Dato' Lee Chong Wei

sedang mak dan ayah aku menonton Piala Thomas

ayah : tu gf die kan
mak : eh tak la, da putus, skrg Lee Chong Wei dengan pemain dari China
ayah : la, kenape la putus, susah Lee Chong Wei nak bawa perempuan tu masuk M'sia nanti

adoyai!! kenape perkara ni yang perlu dirisaukan..lawak2..

tapi Lee Chong Wei memang hebat weh..da la muke macam ketua pengawas aku time darjah 6..comel!! muke mintak sumbat shuttle cock..hahaha..muke blur je..iklan Lee Chong Wei dalam Era pun macam blur je..rase nak turn off radio bile dgr..nasib ko main badminton hebat..eh ko tak rase tua ke dapat title Dato' mude2?? hua4

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance