Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 17 May 2010

buang mase je korang bace

sumpah tak tahu nak update ape..hidup bagai rama2 tersangkut sayapnya kat ranting pokok *anggap ini peribahasa baru*..peribahasa bermaksud, tak gune ade muke cantik kalo tak dapat buat ape2..hahaha..pagi ni macam biase jage budak2 ni..hari ni 6 orang semuanya..kesabaran aku bukan makin menggunung tapi makin merata..

hari2 bertekad nak cari keje, bile tibe harinye rase malas pulak..bile da bosan, semangat tu berkobar kembali..ceit! sekarang buat keje dari rumah je..on the way tengah siapkan blog jual kad kahwin..nanti aku link kat sini..sile support ye..support dari kawan2 memang penting bagi aku..kalo tak, nanti aku kecewa lalu gune stok kad kahwin yang ade untuk cetak kad kahwin sendiri dan edar 1 Malaysia..

petang ni nak keluar jap, nak amek pic kad kahwin yang tak sempat ambil hari tu bosan kan hidup aku?? rase macam melukut di tepi gantang..oh peribahasa ni sumpah ak tak tau maksud die..bagai jauhari mengenal manikam..yang ni aku tak sure wujud ke tak, maksud die lagi la aku tak tahu, kalo "Johari mengenal Maniam" aku tahu la..nak aku terangkan maksud die?? alah, use ur common sense la..maybe Maniam adalah jiran Johari, tak pun mereka pernah 1 kelas, add di FB pun boleh jadi, kemungkinan isteri mereka kawan baik pun tinggi..get it?? :D

heh' merapu!..

2 comments:

  1. cepat ajar akuu mcm mn nk buat button like tu.

    ReplyDelete
  2. kau mmg membela!
    boleh geng dgn dni n sharfa..
    siap la korg lepas beranak sure naik badn..

    (gile keji ayt ak)..hahaha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance