Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 25 May 2010

bisnes! bisnes!

pacik aku ade buat bisnes kad kahwin..die ajak aku join venture which mean aku tak payah kuar modal, aku just kendalikan FB and blog je..tapi segala tempahan aku yang kene design..nanti dapatla side income, boleh la nak buat beli nombor ekor..hahahhaha

kadang2 seronok jugak designkan kad kahwin orang ni..terbayang-bayang bila pulak turn aku kan..huahuahua..tapi paling penat kalo dapat customer cerewet..time tu rase macam kau-yang-nak-kahwin-kenape-aku-pulak-yang-susah..tapi bila fikir duit yang akan dicapai, mata pun da kuar sign $$$$, gagah jugak la aku siapkan..kalo tak, aku sabotaj je..haha

pacik aku nak bukak cawangan kat Lenggong..sape yang ade bakat dalam graphic2 ni, design2, ade diploma dalam art ke boleh contact aku kalo nak keje part time..aku tak expect pun ade orang nak keje full time kat tempat cmtu..huahuahua...sape duduk Johor jangan gatal nak apply pulak, sebab Lenggong kat Hulu Perak ok??..tempat tengkorak bersemadi, tempat aku balajar 5 tahun

aku da siapkan blog, blog bese2 je..janji orang tau tu blog kad kahwin, bukan blog menerima tempahan mengurut..sape2 nak kahwin, boleh la menjenguk kat blog tu..pilih mane yang berkenan di hati, then contact phone number kat situ..kepada kawan2 aku, korang wajib tempah kad kahwin dengan aku!! kalo tak, korang kawen nanti aku tak nak bagi hadiah..haha..gila keji ugutan

tapi sape2 rase diri die tak disukai aku, baik jangan, sebab probability aku nak sabotaj tu tinggi..hahahaha..kidding..so kat bawh ni web address blog kad kahwin tu..nak berangan nak yang mane dulu pun tak pe, walaupun calon tak de lagi!! hehe

http://kadkahwinbajet.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance