Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 19 May 2010

Anjing

semalam aku blog walking kat blog ni..then die ade buat review pasal citer anjing ni 'Hachiko : A Dog's Story'..disebabkan aku bosan then aku tengok la gune web yang dia bagi..1 jam 48 minit 26 saat je citer ni..ala ape la sangat berpinar-pinar mata tak sampai 2 jam nak tengok citer yang mengharukan ni

citer ni sangat touching ok..da siap tengok mula la rasa nak bela anjing..da la Hachi ni hensem..rase nak buat award 'pelakon binatang terbaik'..loyal gile die, walaupun tuan dia da mati, die tetap tunggu tuan dia balik tiap petang kat train station..bini kau pun tak tentu sesetia tu tahu!!..da la aku tengah hormon tak betul, sedih membengkak-bengkak hati aku tengok citer ni..tapi aku tak nangis, aku kan cool..heh'

citer ni citer betul wokk..setahu aku memang anjing binatang yang sangat setia..kalo pasangan korang tak setia, bercinta je la dengan anjing..haha.

1 comment:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance