Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 13 April 2010

wa kan gengster!!

lagi 4 hari final..wa da tak sabar mau balik rumah..wa mau jalankan keje2 mengepau budak2 naik basikal roda tiga..wa sudah gian lame tak mengepau..wa tak study pun lagi sebab wa rase study satu perkara yang 'jambu'..so sebagai genster wa tak nak study..wa nak redah je!!..exam ni sume muslihat dunia je..haha

banyak da dalam kepale hotak ni jenayah2 yang bakal wa and the gang buat time cuti penggal..da roger dengan kroni2 dari Perlis, KL, and yang paling dahsyatnye link wa dari India pun nak turun Malaysia..dasat2..dont play2..wa ingat wa nak pakse geng wa dari Muar turun Ipoh la, pekena char kotiau percuma..weh mane gengster nak bayar2 kan..

eh da azan Maghrib, wa nak pergi mandi ngan solat dulu..gengster2 pun solat tak boleh tinggal ma..ngan Allah je wa jadi solehah ^_^ *tak gengter langsung ikon*

3 comments:

  1. lu jgn risau der. wa akn trun ip0 gak.

    ReplyDelete
  2. perghh..tekak wa mmg dah mengidam nak pekena char kuew tiao kk dah nie' bile lu nak payunk wa nie der?

    pape pun tambah kroni dari mesir..mmg cara lah!

    dan..gengster mcm wa mmg payah nak eja 'char kuew tioa' tiga kamus dah wa buka..

    masih gagal.
    apa-apa nt hello2 wa la der..

    ReplyDelete
  3. mir : lu janji ha..nnt roger wa

    eyda : kroni dr mesir da smpai ke derr?? kalo ade on je..

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance