Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 29 April 2010

unexpected birthday party!!

serius tak sangka sebab hari ni birthday adik aku, bukan aku..birthday aku 19 hari yang lalu..cerita die macam ni, tadi Cha ajak aku pergi makan pukul 10..pelik jugak nape lewat sangat, pk die nak ternak lemak aku on je..bile aku tanye yang lain tak turun ke, die kate dorang tidur..aik?? cepatnye tidur!!..then die ajak aku pergi bilik squash, nak cari barang hilang katenye..aku follow je la..tengok2 bilik tu gelap..aku suruh die bukak lampu..then aku nampak cahaya lilin, aku cakap kat die"weh ade orang nak sambut befday kot, tak kan kite nak bukak lampu"..sampai je depan pintu, ade orang ramai2 nyanyi lagu "Allah selamatkan kamu" dgn lagu befday..aku tergamam!! serius!! speechless sebab ingat orang2 dalam bilik tu salah orang sebab aku tak nampak dorang..sekali tengok betul2, dorang rupenye..Maria, Wawa, Cha, Chot, Sheril, Sakinah, D.O, Alfi, Azam, Lukman and tak lupe Dira yang tak dapat datang sebab demam and Dila kat rumah..THANK YOU so muchhhh weh..I really appriciate it..sayang korang =)..weh jangan jeles la aku dapat kawan2 yang superb best!! korang cari kat Pavillion pun tak jumpe punye la..wa gerenti!!









1 comment:

  1. best nyeee! :D siyes best dpt suprise besday party !

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance