Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 29 April 2010

teddy bear


da 20 tahun kuar dari rahim mak, seingat aku ni la 1st time aku ade teddy bear..oh yang ni orang panggil soft toy sebab takde bulu..kalo la ade bulu, mau benda ni jadi perhiasan hujung katil je..aku geli bulu!! ko tau perasaan ngilu?? ha itu la aku rase bile pegang bulu teddy bear..gerun nyah ade fobia pelik macam ni..takde sejarah hitam pun aku dengan teddy bear, it's natural feeling..haha..

rase comel pulak ade makhluk kecik ni teman aku tidur..hehe..bangun2 tidur nampak die kat sebelah..pastu aku raba2 badan aku..oh da besar rupenye aku ni, ingatkan kembali ke zaman awal 90'an sebab ade teddy bear ni kat sebelah aku =)..dulu aku ade 1 kalo tak silap, kecik je tapi ade bulu..ko tau ape aku buat?? 1st time pegang aku tercampak atas almari..time raye nak kemas2 rumah baru jumpe balik..tu la lain kali beli untuk aku soft toy je..

Cha, thnx a lot..aku letak name die Cha boleh?? agak2 ko cr psl dengan aku, aku pergi bomohkan..haha..aku akn jge die smpai lunyai..da lunyai ko belikan la yang baru eh..haha..shbt2 tadi aku peluk bantal yang korg bg, mengalir rase kasih sayang, lena aku tidur..padahal pukul 8 pagi baru aku tidur, memang lena la sampai petang..haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance