Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 1 April 2010

tamat 1 kisah

petang tadi aku ade debate yang tak serupe debate untuk kelas process writing..habis debate tu maka berakhirlah kelas process writing dalam hidup aku..yadabedabedu~~..bab2 habis kelas ni memang aku suke..nikmatnye macam dapat sewa kete exora pergi Kuala Perlis makan ikan bakar + sotong goreng tepung..haha

lecturer ni memang terbaiklah..Pn. Suhada Abdul..sempoi gile..aku suke lecturer macam ni, santai je..nak kepoci2 buat ape kan?? chill!! hidup hanye sekali..haha..tq madam for being so nice to us =))..sedih gak tak dapat jumpe die da, tapi lagi hepi sebab tak payah nak menapak jauh2 pergi kelas tu..kalo kelas tu kat COLGIS, time tak de kelas pun aku pergi..haha

lagi 2 weeks nak final!! haram aku tak bace ape lagi..assignments hampir nak siap, tinggal satu je lagi..terbaiklah Nadia, nak berjaya da mengharungi sem ni dengan gumbiranya!! =))..

rase nak balik rumah next week..rindu gile kat rumah..teringin nak tengok Fatini jalan life, selalu tengok video je..mesti comel perempuan tu, jalan macam penguin!! alolo comelnye, macam cousin die yang number 7 =))..

aku tak dapat2 lagi nak pergi Kuala Perlis..last week ade masalah pengangkutan..yela, bapak aku bukan tokey penyapu nak senang2 bagi Alphard sebijik kat aku buat bersiar-siar di petang hari..hehe..kalo dapat pergi, boleh jumpe Eyda..rindu sama itu macik gile yang nak rebut Aaron Aziz dari aku..nasib baik lepas bermuhasabah diri, aku setuju nak share2..haha..mintak2 minggu ni dapat pergi Kuala Perlis..boleh lepas gian..hee~

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance