Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 11 April 2010

kenape aku macam ni ha??

tarikh membunuh kat side bar da kosong..tapi hati tak tenang sebab ade final minggu depan..patutnye aku isi dengan jadual final..tapi.......aku tak tahu lagi jadual final aku! haha..kalo la mak aku tau ni, mau die sumbat aku masuk balik dalam rahim die..bace'n ayat2 Quran hari2, bagi aku jadi 'manusia' sikit..hehe

aku memang macam ni oh..tak suke nak amik tahu..aku tak tahu macam mane nak ubah..aku rase ni satu sikap yang hodoh! aku tak suke nak pk something too deep..Johnny Depp aku suke la pk..hehe..contoh, kalo aku dapat result teruk, ak tak pernah nangis sebab bagi aku buat ape buang air mata kalo benda da jadi, bukan kalo nangis boleh retake exam pun..kan2??..so kirenye aku tak pernah menyesal tak belajar elok2..aku siap cakap kat diri cam ni lagi "ha padan muke, sape suruh tak belajar"..huahuahua

kadang2 aku tak suke diri aku yang amik mudah sume perkara..nak cross jalan pun kadang2 aku pakai redah je tak tengok kiri kanan sebab aku pk "eh aku besar, tak kan tak nampak aku nak cross kot"..gile kan?? da bape kali kene bebel ngan en. sayang..die je manusia yang berjaye buat aku alert dengan environment sikit2..hehe

tengah drive pun aku tak reti nak focus..aku memang manusia yang suke tengok scenery..so bile aku drive sendiri, nampak benda2 yang pelik mesti aku tenung gile, lupe yang aku tengah drive..sedar2 da nak terlanggar divider, nasib baik nak, kalo da langgar..innalillah..tak de sape nak update blog aku da lepas ni..haha

kalo nak citer pasal ketidak alertan aku, sampai esok pun tak habis..aku nak ajar diri aku jadi more alert..kan best kalo ade alarm.aku tak alert je die bunyi 'nenong nenong nenong'..hehe..aku ni kadang2 takde perasaan pun ade

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance