Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 30 April 2010

ini cerita mimpi

da tak tahu sangat nak citer ape, mari aku citer ape aku mimpi malam tadi..comel noks!!..aku pergi vacation dengan family side ayah aku..kat situ ade sungai..kat seberang sungai ade askar2 tengah berlatih baling bom..and kadang2 bom tu kene tempat kitorang tapi kitorang tak mati..maybe time tu kitorang ade kat alam barzakh kot..haha

lepas tamat dorang berlatih, ketua askar tu jemput salah sorang ahli keluarga kitorg nak amik duit pampasan atas pentas sebab kacau ketenteraman kitorang..tanpa mintak persetujuan orang lain dengan banggenye aku naik atas pentas..badan kuyup sebab baru keluar dari swimming pool..oh aku pandai berenang dalam mimpi tu =)..sebab tengok aku sejuk ketar2, ketua askar tu tanggal coat putih die sarung kat aku..wallaweiii jangan sape perasan lagi macho dari aku time tu..rase nak bukak langkah silat..

aku dapat kad CIMB warne maroon ade pic bunga raye seketul, entah bile wujud kad CIMB camtu entah..cash money pun dapat..kad aku bagi ayah aku, cash money aku songlap! haha...sebab tu aku rase mimpi tu comel, sebab tengah xde duit ni mimpi dapat duit..heaven nyah!..dalam mimpi tu ade Hadif..oh rindu die =')

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance