Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 10 April 2010

happy 20th birthday Nadia

yeah! hari ni genap umur aku 20 tahun..no more teen2..omg! tua gile rase..thanx to all yang wish me..sayangg korang =))..special thanx to eyda and mira buat entri kat blog wish befday aku..hehe..i hope this year is much3 better than before..

ape yang aku harapkan tahun ni?? haha..xde pape..aku jenis manusia yang pakai redah je semua benda..so aku tak pernah nak letakkan matlamat untuk something..

malam ni kat rumah aku ade bbq..so aku sebagai manusia yang rajin kene la pergi tolong makan..hehe..till we meet again ^_^

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance