Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 5 April 2010

gile bosan!!

gile bosan da takde assignment..haha..kepale hangguk!! ade assignmnet merungut, xde merungut..sungguh manusia yang tak reti bersyukur anak en. Roslan ni..tengok2, bende buruk je mention name ayah..ish2, ciri2 anak derhaka -_-''

tak tahu nak merapu ape..banyak je movie aku tak tengok lagi..tapi sekarang aku da tak feel layan movie kat laptop..rase macam gergasi tengok wayang!!..tak masyuk, tak masyuk..kalo aku tengok pun aku lajukan..nak habiskan movie 2 jam jadi 4 jam sebab kadang2 aku buat benda lain..aku rase aku da mule bosan dengan keduniaan la..haha..

final nak dekat da..masalahnye sekarang, jadual exam pun aku tak tau lagi!!haha..terbaiklah..yang aku tau start 17hb Apr habis 5hb Mei..6 Mei aku pecut balik Perak..cant wait for that moment..tapi konfirm kat rumah nanti aku buat entry tak sabar nak jumpe kawan2..jumpe kawan2 ye, bukan jumpe UUM..huhu

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance