Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 5 April 2010

benci betul lah!

aku paling benci bile aku tak cari pasal dengan orang tu, orang tu nak cari pasal dengan aku..ok fine, kalo aku ade goda laki ko ke, langgar kucing ko ke, terjatuhkan baju ko kat ampaian atas taik kuda ke, ter'iron' muke ko ke, boleh la ko nak jumpe aku jeling2..ni nama ko pun aku tak tahu, ko ade ape bisnes ngan aku nak jeling2 aku?? aku tau la aku lagi CANTIK dari ko..

ee tolonglah! kenape la ade type manusia macam ni..kalo tak senyum aku boleh terime sebab aku pun bukan jenis senyum 24jam, tapi aku tak pernah jeling orang yang aku tak kenal ok, yang takde locus standi dengan aku! nak kate ko juling aku rase tak..sungguh aku tak paham manusia jenis apekah ini..boyfren aku ex ko ke?? aku rase tak..oo aku rase maybe sebab muke aku cam perempuan yang rampas ex ko kot..da keje ko menjeling orang, mane laki tak lari oi!..muke masing2 mintak makan penyepak

oh sori emo kejap..aku da la tak berape sihat, dari pagi tak makan..bile malam nak beli makanan tibe2 dapat jelingan maut dari perempuan gila..dari dulu da aku perasan ade minah2 ni ushar tak puas hati je kat aku..aku try senyum and tak pernah berbalas..aku kalo aku da senyum kat orang tu, orang tu tak balas, sampai anak aku nombor 3 da dapat cucu pun aku tak kan senyum kat orang tu da..ko tak nak senyum sudah! aku nak pahala =)..

serius aku tak pernah cari pasal dengan dorang..yela, aku bukan jenis perempuan yang tibe2 nak serang orang, nak kate orang bontot besar ke, nak jeling orang tanpe sebab, nak rampas bf die ape ntah lagi, bf aku pun da cukup bagus..musykil gile aku ngan manusia macam ni..dulu aku ingat perasaan aku je, tapi bile die jaling aku, aku rase 'sah perempuan ni gila!'..aku try cari salah aku, aku sentuh dorang pun tak pernah ok!..tak kan sebab aku budak Law kot?? bapak tak proffesional nye kalo itu la alasan die..

aku sedia maklum ramai orang tak suke budak law..aku pun tak tahu kenape..aku tak pernah pulak nak diskriminasi orang dengan kos ape yang die amik..masing2 ade rezeki masing2 kot!..dorang kate budak Law berlagak..hey2, sekarang sape yang tak senyum kat sape ha??..tak kan 24jam aku nak senyum,lenguh la..sendiri mau ingat la! bukak locker tengok cermin dulu la perempuan..ah pergi mampus la! sekarang aku nak tidur

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance