Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 15 March 2010

tibe2 rase benci

tibe2 ade perasaan benci meluat menyampah..tak tahu utk sape..bodoh kan?? ye2 aku bodoh, ko tak!!..nak period ke aku ni?? tibe2 nak emo macam orang gila..skype pun boleh buat aku gila!! nak web cam ngan Tqah,bape kali disconnect..hey, mencarut karang kate aku tak sopan pulak..

aku tak suke rase ni..rase jalan nak hentak2 kaki bagi semua semut mati..rase nak bawa m-16, bile tak puas hati je terus tembak, tak banyak cakap da..rase nak lari2 rempuh badan kat sliding door *berstyle tak?*..kadang2 aku ni low self-esteem gak..rase insecure..entah bodoh ape ntah..insecure untuk benda yang aku pun tak reti nak clarify kan, untuk benda yang tak pasti!!..damn! 

bile aku boleh jadi betul2 cool ha?? tak de la aku.rase.aku.cool, boleh la tukar ke aku.memang.cool..yang bile tak de perasaan..yang bile mak kata "mak nak pergi Sabah ni" dan dengan coolnya aku boleh jawab "ha pergilah, tak heran pun" tanpe sikit pun ade nade and rase jealous!!..aku tak suke bile aku jeles, memang tak cool langsung, carta cool menjunam ke negatif la aku rase..act cool memang aku boleh, tapi hakikat..heh! aku je tau kot.

cool Beron cool..chill la, ape barang emo2..haha..ok aku da kembali normal..terima kasih en.blogger buat saya lega =D...nasib baik aku cepat cool, sebab tu aku.rase.aku.cool..haha..esok Wawa, Dira ngn Chot balik, buat cuti sendiri..nak balik jugak!! tapi keje banyak..haisy, pendek kate selagi tak masuk examination hall, keje! keje! keje!..mak nak kawen awal sikit boleh?? haha

oh hari ni hari jadi mak aku yang ke 42..HEPI BEFDAY MAK..i LOVE u soooooo much..u are the greatest mum for me..thanx 4 everything..terima kasih sebab jage Nadia yang paling degil ni, banyak songeh, paling derhaka, paling cantik..terima kasih layan Nadia, ikutkan kehendak Nadia, berdiplomasi dengan Nadia walaupun antara 3 anak emak, Nadia tau Nadia la paling useless sekali *pengakuan ikhlas*..may Allah bless u..moga panjang umur, nanti lagi 4 5 tahun Nadia bagi mak 10 cucu! hahaha..

2 comments:

  1. aku macam nak print nih.bagi PUAN YANG baca.haha.bukan sennag kau nak jujur nih.haha:)

    ReplyDelete
  2. weh ko jangan!
    jatuh la maruah aku!
    hahha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance