Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 21 March 2010

tak tahu nak merapu ape

oh da lame tak update..tak tahu nak update ape, nak citer pasal suami, tak kawen lagi, nak citer pasal anak, takde lagi, nak citer pasal kucing, tak penah teringin nak bela..so cerita pasal diri sendiri la..

aku homesick!! lambat lagi nak balik..kalo nak balik dalam mase terdekat ni nampaknye tak le, banyak gile keje..boleh kene saman lecturer yang bagi keje last minute ni!

risaunye fikir final..aku exam dari 17.4 sampai 5.5 kot..satu habuk tak revise lagi..assignment berlambak tak sempat nak buat revision..ces! macam kalo takde assignment aku wat revision..haha..

yeay! ko-k untuk sem ni da habis..bahagianye hidup..rase macam bebas dari cengkaman dunia..cheewwaah!..tapi ade lagi 2sem ko-k..cipanzi betul!..sem 5 nanti baru boleh jelir2 lidah kat Cha sebab die tak habis ko-k lagi..haha..

sekarang ni cepat je mase berlalu kan..macam tak caye da dekat setahun aku amik degree..lagi aku tak caye bile aku rase aku tak belajar ape2 pun..haha..Nadia Nadia, tak pernah nak berubah, kejenye main je..baru remaja ye tak? ;D

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance