Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 30 March 2010

pesta konvo

senja tadi aku mandi awal sebab 7.30pm nak terpacak depan kafe tunggu bus nak pergi pesta penutup konvo sempena intergrasi ko-k aku..semangat aku nak pergi..janji bus pukul 7.45pm..tungu punye tunggu punye tunggu punye tunggu sampai nak kematu da buntut aku tapi bus tak sampai2!!..aku da hangin,memang pantang nenek tok aku punye isteri kalo kene menunggu ni..

Cha da tolong sign kan kedatangan aku..labuci kan nak ade attendance2 bagai..8.50pm bus tak sampai2 lagi, aku da fedup..rase nak balik bilik tidur lagi afdal..sekali bus pun ade, naik je la..nasib baik aku tak tekan hon bus kuat2 sebelum duduk sebagai tanda protes!!

sampai2 hujan pulak tu..hembus je la jalan takde payung, kate macho..haha..mule2 kumpulan nasyid InTeam buat perfomance..alahai, rugi tak pakai baju kurung, mane tahu dorang terpikat ke kan..haha..pastu kitorang pergi makan..lepas tu pergi balik tengok persembahan..omaigod! omaigod! Ramli Sarip hokeyh!! suare die, pergh!! terbaik gua cakap..aku ngan Cha da nak rebah2 da dengar suare die..rase nak lari naik atas pentas sambil goyang2 badan ke kiri ke kanan jadi back up singer..walaweh!! tak nak tidur la malam ni, takut pagi esok hilang suare die dari telinge aku..sekarang terngiang-ngiang lagi ni..hee~..tak sia2 pergi pesta konvo =)

ni baru je sampai bilik..da sakit kepale kene hujan, tapi malas mandi, sejuk~~..hehe..nak tidur lah, ngantuk ..esok ade kelas..padaragas betul! -_-''

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance