Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 7 March 2010

mari berperang!

da abis tengok Avatar..tak puas hati sebab tak jumpe mak Zuko, dan tak puas hati Zuko pilih perempuan kuku tajam tu, pilih la aku ke kan..haha..hari ni aku tak pergi kelas sebab nak habiskan Avatar aku sakit kepale..da 3 hari migrain tapi getting better..pagi tadi rase badan melayang so dari aku pitam baik aku tidur..hehe

esok ade test Contract Law II..mak!!..aku tak tahu ape yang aku da study and ape yang aku belum study..sume bercampuk aduk..sume caca marba..ayoyo! banyak gile case..nampak gayenye esok kene buat kes sendiri (-_-")..

sekarang Malaysia panas gile, menyebabkan pening kepala aku tak elok2..ade sape2 nak bawa aku bercuti ke Australia??..

bosannya duduk dalam hutan ni..takde entertainment langsung!..takde kotak karaoke, takde Mc'D, takde panggung wayang..macam2 la takde..yang ade pasar malam jual ice blended dengan keropok lekor 8 seringgit..murahkan??..kalo kat Perak 5 seringgit! da la banyak tepung dari ikan..labuci betul!

aku homesick..semalam call mak aku, die tanye bile nak balik..acece rindu Nadia la tu, malu2 pulak nak ngaku..takpe2, Nadia paham sebab Nadia pun tak penah bgtau Nadia rindu mak =))..aku dilahirkan sebagai manusia yang tak reti nak express feeling..bile marah aku senyum, bile kene puji aku marah..hahahahaha..

da lah, da lah..tak nak merapu da..sape la yang suruh aku cipta blog ni..ish ish ish..nak pergi berperang dengan buku contract law II!! chaiyo2 Beron..wish me luck guys =)

2 comments:

  1. sbr ek.. dugaan utk ko.. pst ade hikmah disebalik kejadian..

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance