Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 24 March 2010

i love lion

dulu time2 aku tak baligh lagi, time minum air milo dalam botol gune kaki lagi, time ayah dukung bile malas jalan, aku suke berangan aku nak bela seekor singa..style weh! tidur kat perut die, beriadah dengan die, main kejar2, suap2 makan, citer masalah..tak ke romantik?? haha

aku penah kemukakan idea nak bela singa kat ayah aku..aku kan anak yang solehah, sume mintak kebenaran mak bapak dulu *ye la tu*..ayah aku bantai gelak weh! bapak downnye aku time tu..lagi sekali, sebab aku anak yang solehah, aku pun terima kenyataan tu sikit demi sikit..lame2 aku terima la memandangakn kedudukan geografi Malaysia ni, aku redha (-_-")

tapi!! ye tapi!! lepas Mir tag aku 1 video kat FB, aku jadi gian nak bela balik..agak2 mintak bakal suami as hantaran, die nak layan tak ^_^




2 comments:

  1. hardcore dohh! hardcore! ko mmg hardcore..

    bela landak ag gangster la derrrr..haha

    ReplyDelete
  2. hahahha...landak muke sombong oh! ko la bela, nnt kita buka zoo bntg cool..amacam?? haha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance