Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 15 March 2010

cool~

tak tahu kenape aku rase laki yang takde facebook (fb) adalah cool..i mean bukan FB je, myspace, friendster, segala kejadah tu la..tapi sekarang kan popular fb..pakcik2, makcik2, jiran sebelah rumah, macik cleaner, imam masjid semua ade fb sekarang..pelik jugak aku..tapi honestly fb memang look educated sikit than others..

dulu aku ingat abang sedare aku cool sebab die takde fb, sekali tengok2 dia ade add aku..ces!! tak cool, tak cool..haha..aku tanye sorang kawan laki aku ni nape die takde fb..die kate 'nanti aku buat, sekarang busy'..ces!! baru nak puji dalam hati die cool, so tak jadilah..haha

secool-cool laki yang penah aku jumpe, jalan relax je, orang berebut bus die tengok je (ini lebih ke arah bajet cool..haha) pun ade fb..maybe ni sebagai medium communication..yela, ko boleh jumpe kawan ko time main lari2 dalam longkang dulu2 kat fb..ko boleh gosip2 santai dengan bestfren ko kat fb..ko boleh tahu ko kawen dengan orang negeri mane kat fb (kuiz) -_-"

tapi aku da jumpe laki cool yang takde FB..buka internet pergi youtube download lagu Sharifah Aini -_-"..beli mp3 2gb nak kalahkan mp3 aku..dalam kereta kalo berebut nak dengar radio ape, die amik mp3 die, dengar sorang2..bile aku tanye "tak nak buat fb?"..jawab die "bodoh je semua tu" haha..ayah, ayah..ayah memang cool la..patutla Nadia inherit keCOOLan tu >_<

tapi lain pulak kalo perempuan tak de fb..aku rase die ketinggalan zaman sebab tak dapat korek gosip2 HOT..haha..tapi aku tetap rase laki yang takde fb cool~.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance