Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 2 March 2010

asyik2 test!

tadi aku ade test ICT, 6 bab..macam biase la, test tak pernah senang bagi aku..haha..so malas nak rungkai lebih2..ape yang aku nak bagitau adalah, soalan test tu lain2 ok??..bile cek soalan dengan kawan2 aku, kami semua tercengang buat muka beruk nampak pizza..fullamaaak! terbaiklah lecturer tu..rajin pulak die nak menande skema jawapan yang lain2..kalo aku la, soalan 1-10 jawapan A, 10-20 jwapan B dan seterusnya! haha..tak kuasa aku nak julingkan mata semak jawapan..final tak pe la, mesin yang cek kan.

lecturer tu sangat unpredictable ok! penah kire kedatangan satu2 sebab nak make sure tak de sape menipu sign kan untuk kawan..memang aku tak pernah ponteng la kelas ni..syabas Nadia!..die baik tapi tegas!..setegas cikgu displin Zack Zukhairi..haha.

next week ade test lagi..tapi hari ni nk bersenang lenang on9 and layan avatar dulu sambil hirup horlick panas diselangi biskut empat segi bergula..hidup sangat busy lately, cepatla bulan 5, nak balik umah tanpe perlu fikir da assignment test kejadah segala!..next sem kene amik 5 subjek law! terkangkang la aku...3 pun da macam ikan mas kene rendam dalam air milo panas, kalo 5 rase nak pergi tempah kain kapan..orang besar aku bape meter eh? huhu.

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance